10 Tips Van Ons Koolhydraatarm Dieet Schema

Wil je succesvol afslanken met ons koolhydraatarm dieet schema?

Hier zijn alvast 10 tips die je zullen helpen!

TIP 1: Ontbijt iedere ochtend!

Er is niets beter om de ochtend te starten met een stevig (maar gezond) ontbijt. Je zal je voldaan voelen en je lichaam heeft alle bouwstenen die je door de dag te helpen. Je hebt meer energie en concentratie en je zal minder de neiging hebben om naar ongezonde tussendoortjes te grijpen om je honger te stillen.

TIP 2: Kies voor volkoren producten.

Door bijvoorbeeld wit brood en gewone witte pasta te vervangen door volkoren producten krijg je veel sneller de broodnodige vezels binnen en heb je sneller een voldaan gevoel.

TIP3: Stop met late avondsnacks.

Zeg nee tegen de snacks die je elke avond voor de tv naar binnen speelt. Eet liever een gezonde snack zoals een appel of een potje yoghurt. Ook bijvoorbeeld een kop thee drinken kan je afhelpen van die drang naar een zak chips of koekjes. ‘s Avonds laat niet te vet eten is een heel belangrijk onderdeel van een gebalanceerd koolhydraatarm dieet schema.

TIP 4: Eet liefst verse producten.

Als je het eten van voedsel met slechte koolhydraten vervangt door koolhydraatarm dieet voedsel zoals verse groenten en fruit zal je snel resultaat zien. Bovendien zijn groeten en fruit lekker en zeer gezond. Zorg er steeds voor dat ze onderdeel uitmaken van elke maaltijd.

TIP 5: Opgelet met drankjes!

Dranken met suiker zoals frisdrank en chocomelk bevatten zeer veel calorieën en stillen je hongergevoel niet! Thee, water en ongesuikerde vruchtensappen zijn zeer goede alternatieven. Bereken maar eens hoeveel calorieën je uitspaart!

TIP 6: Kleinere porties!

Als je je porties vermindert met 10 a 20 procent zal je reeds automatisch gewicht beginnen verliezen! In ons koolhydraatarm dieet schema zie je de ideale portie berekend op jou lichaam. Hou je hieraan en je zal verbazingwekkende resultaten zien.

TIP 7: Omgevingsfactoren onder controle houden.

Als je op restaurant gaat, zorg er dan voor dat je fastfood restaurants links laat liggen. Opteer voor een leuk klein restaurant en hou je porties in de gaten. Als je een feestje gepland hebt ga dan niet met een lege maag. Zo kan je vermijden dat je aan de nootjes en de chips gaat.

TIP 8: Wandel meer.

Door meer te bewegen zal je uiteraard fitter worden en gewicht verliezen. Je hoeft niet onmiddellijk beginnen aan atletiek, maar begin rustig aan met af en toe de trap te nemen in plaats van de lift. Wandel een bushalte verder voor je op de bus stapt. Ga eens te voet naar de winkel achter de hoek… Je zal zien wat een grote impact dit heeft op je gewicht en je gemoedstoestand. Een gezonder lichaam zorgt ook voor een beter gevoel!

TIP 9: Ga voor proteïnes.

Eet magere yoghurt, bonen en kleine hoeveelheden noten. Dit zijn aanraders en helpen je extra bij het volgen van het koolhydraatarm dieet!

TIP 10: Kies de lightversie van een product.

Als je mayonaise, dressings en andere zuivelproducten gaat gebruiken, let erop dat je de lightversie meeneemt uit de winkel. Deze bevatten een hoop minder calorieën en zijn vaak even lekker.

Begin nu met ons koolhydraatarm dieet en ga voor een gezondere levensstijl! ——> KLIK HIER <——-

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.